пʼятницю, 2 квітня 2021 р.

     Рубрика "Новинки нашої бібліотеки від УІК"  

                            Гелен Філдінґ 

 «Бріджит Джонс. На межі здорового глузду»

       Гелен Філдінґ - популярна англійська письменниця, журналістка і телепродюсерка. Авторка – одна з саморобних жінок, які досягли всього в своєму житті завдяки власним силам, наполегливості та інтелекту. Письменниця є блискучим прикладом для наслідування. Літературний твір Хелен Філлінг не тільки перекладений багатьма мовами і відомий у всьому світі, але і породив ряд популярних фільмів. Більшість робіт ґрунтується на особистому досвіді авторки або спостереженнях під час журналістської та виробничої діяльності, що робить її романи більш правдивими та близькими для читачів. Купити книги Хелен Філлінг варто всім поціновувачам популярної сучасної літератури.

    «Бріджит Джонс. На межі здорового глузду» — роман Гелен Філдінґ, продовження легендарного «Щоденника», до якого мила та кумедна Брідж звикла записувати всі свої радощі та біди. Нарешті і на вулиці Бріджит — свято: вона знайшла собі пару — чоловіка мрії, перспективного красеня-адвоката Марка Дарсі.  Та виявилося, що будувати стосунки зовсім не просто! Доля підготувала для міс Джонс чимало злетів і падінь. Дівчина постійно намагається встановити Внутрішню Рівновагу, балансує між роботою на телебаченні, авантюрними ідеями своєї матусі та ремонтом квартири, зависає з друзями та, хоч би що, не втрачає оптимізму і відчайдушно вірить у справжнє кохання!


Книги отримані завдяки Українському інституту книги 

Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...