пʼятницю, 25 червня 2021 р.

   До 25-ї річниці Дня Конституції України в Тячівській бібліотеці для дорослих діє книжкова виставка-інсталяція "Конституція України – символ державної величі", де читачам запропонована правознавча, історично-довідкова  література, яка відображає найважливіші шляхи становлення Україною власної Конституції.  Також виставка стала вдалим доповненням до заходу з нагоди свята у фойє Тячівського Будинку культури.

   Актуальною та цікавою для читачів стала книга Володимира Кампо "Конституція і становлення конституційної демократії в Україні (2014-2018рр.) від УІК, представлена на виставці.  На сторінках цієї книги читач знайде відповіді на безліч суспільно-правових питань щодо становлення конституційної демократії в Україні, реформи судової влади, особливостей функціонування окремих конституційних інститутів, кризових явищ під час переходу до конституційної демократії й перспектив України на шляху до утвердження конституційних цінностей: захисту гідності й прав людини, верховенства права тощо. Книга для широкого громадського загалу, державних і муніципальних службовців, викладачів і студентів, які вивчають конституційне право, історію, політологію й інші гуманітарні науки, для депутатів усіх рівнів рад, активістів громадянського суспільства, представників ЗМІ, громадських організацій, юристів-практиків тощо.














Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...