середу, 9 червня 2021 р.

Збірник матеріалів "Бібліотека як важлива складова загальнокультурних процесів сучасності"

Знайти інформацію про бібліотечну справу області, проблеми сучасноті, коротку довідку про кількість бібліотек у районах можна у книзі "Бібліотека як важлива складова загальнокультурних процесів сучасності".  
Збірник матеріалів науково-практичної конференції присвячений 75-річчю Закарпатської ОУНБ ім. Ф. Потушняка, містить статті бібліотечних фахавців  Закарпаття, зокрема статтю  Інни Ключкей директора КЗ "Публічна бібліотека", колишньої Тячівської районної ЦБС з темою "Організація бібліотечного простору в реаліях сьогодення". В статтях відзначаються певні здобутки книгозбірень за останнє пятиріччя, а також проблеми та виклики, що постають перед бібліотеками в реаліях сьогодення. У конференції взяли участь провідні фахівці Національної бібліотеки України ім. Я. Мудрого. видання доповнено короткими виданнями про структурні підрозділи Закарпатської ОУНБ ім. Ф. Потушняка та про публічні бібліотеки краю, а також ілюстровано фото-фактами з життя бібліотек.





Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...