четвер, 11 травня 2017 р.

8 травня в Україні відзначається День пам'яті та примирення, а 9 травня - День перемоги у Другій світовій війні. Шануючи традиції та пам’ять про загиблих героїв, у селищі Солотвино  відбувся мітинг скорботи. Учасники заходу вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання та покладанням квітів і вінків до пам’ятника загиблим героям.
З метою патріотичного виховання молодого покоління, зокрема вивчення героїчних сторінок історії українського народу у період Другої світової війни, для користувачів бібліотеки-філії №9, було організовано виставку-пам’ять: «Пам′ятаємо.Перемагаємо».
У Солотвинській ЗОШ І-ІІІст.№1 пройшла година пам’яті з нагоди відзначення 72-ї річниці перемоги у Другій світовій війні:
«Ваш подвиг величний у наших серцях».
Пам′ять про ветеранів війни має бути вічною у вдячних людських серцях і не тільки память, але й повсякденна турбота про них. Представники влади селища вшанували на дому ветерана війни, мешканця селища Солотвино П.Керестень.

Низький уклін пам'яті тих, хто приніс нам цю перемогу. Ми щиро вдячні нашим ветеранам за їх мужність і героїзм.




Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...