четвер, 18 травня 2017 р.

«Бережи українське –
 носи    вишиванку»
Ліна Костенко

День вишиванки – Всеукраїнське свято, яке покликане зберегти один з найдавніших і найпоширеніших видів народної творчості – вишивку.
З нагоди цього свята 18 травня 2017 року працівники Тячівської районної бібліотеки завітали до Тячівського  професійного ліцею. В рамках дня заступник директора з навчально-виховної роботи Тячівського професійного ліцею Балашова Ю.В. ознайомила присутніх з історією виникнення української вишивки. Завідуюча довідково-бібліографічним відділом Г.П. Волос провела годину цікавої інформації «Цікаве про вишиванку» та вікторину «Що ми знаємо про вишиванку». А працівниками відділу обслуговування Тячівської книгозбірні було організовано розгорнуту виставку-експозицію "Вишиванки – візерунки долі…"
На заході були присутні працівники ЦРБ, учні групи №2, майстер виробничого навчання Губанова Л.Л., методист Копчалюк М.А., керівник гуртка Мартинюк Л.В.

По завершені заходу працівниками книгозбірні були роздані буклети до Дня Європи та Дня вишиванки та запрошення на презентацію збірки Івана Чендея.




Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...