пʼятницю, 19 травня 2017 р.

        «Перлини його творчості – рідний край» - саме за такою назвою в бібліотеці смт. Дубове була проведена літературна година, присвячена 95-ій річниці від дня народження нашого земляка, відомого письменника, першого серед закарпатських літераторів, лауреата Національної премії імені Т.Г.Шевченка, а також літературних премій ім. А.Головка та В. Винниченка -  Івана Михайловича Чендея.

       Бібліотекарі Жидак Г. Ю., Марічак М. І. та користувачі бібліотеки Вурста Надія, Павлюк Богдана, Оксентюк Ірина, Вурста Василина розповіли про життя та творчість Івана Михайловича.
В бібліотеці була також обладнана книжкова виставка «Дубове – голос предків моїх».





З нагоди Всесвітнього дня Вишива́нки та Дня Європи на площі Поштовій відбувся танцювальний флеш-моб «Моє ім’я-Батьківщина». До флеш-мобу долучилися учні Тячівської загально-освітньої школи №1 ім.В.Гренджі-Донського та працівники ЦРБ та ЦДБ.   Працівники культури роздавали перехожим листівки з інформацією про День вишиванки та День Європи. 








«Караван історій» - пройшов в школі  I-II ст.. Toпчино. «Караван історій» є одним із кращих  проектів , який має намір принести в життя дітей і батьків найкрасивіші історії про дитинство, найкращим чином це можливо, -театр шоу кращий спосіб відкрити свій невеликий всесвіт і розвиває до становлення відкритих людей, з багатою культурою.




Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...