неділю, 12 листопада 2017 р.

Життєва осінь ювілярки
"Життя її - пізня осінь, коли все марніє.  
Сонце світить та не гріє, бо холодом віє..."

Чудової осінньої днини в День працівників культури клубно-бібліотечні працівники с. Ганичі з квітами та подарунком завітали до колишньої техпрацівниці БК  Криць Ганни Василівни, якій днями виповнилося 80 років.      

У щирій бесіді Ганна Василівна поділилася спогадами про босоноге дитинство, про те, як народила та виховала разом з своїм чоловіком 8 дітей і дала їм хорошу путівку у життя. 
Та життя не завжди стелило їй квіти під ноги, адже зазнала і гіркоти втрат, і розчарувань - осталася вдовою. Але не дивлячись на життєві труднощі любить і переживає за своїх дітей та тішиться онуками, правнуками.
Доля розпорядилася так, що вже 11 років прикута до ліжка, але вона не забуває народну пісню та жарти і в хвилини самотності ними себе утішає.                      Працівники культури подарували ювілярці куплети найщиріших побажань радості і здоров'я, ласки - від Бога, від людей  - добра, виконали віночок українських народних пісень та заспівали "Многая і благая літ".

Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...