середу, 22 листопада 2017 р.

День Гідності та Свободи - це віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.

21 листопада  у Тячеві з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи відбулося покладання квітів до пам'ятника Героям Небесної сотні. Корзини з квітами до пам'ятника поклали представники райдержадміністрації, районної ради, Тячівської міської ради, установ та організацій, волонтери та ін.
 Розпочався мітинг звучанням Гімну України, після чого ведучі: працівники бібліотеки та районного будинку культури - Сасин Анна, Волос Марина, Сливка Альона та Риго Рената, коротко розповіли про історію революцій незалежної України. У виконанні Народного вокального тріо районного будинку культури звучала пісня «Моя Україно».
Всіх Героїв Майдану і воїнів - захисників на Сході , які загинули за світле майбутнє України було вшановано хвилиною мовчання.

Працівниками районної бібліотеки була підготовлена виставка - спомин "Революція гідності: як це було".



Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...