вівторок, 4 лютого 2020 р.

Жіноча громадська організація "Тересвянська Берегиня" є активним організатором розвитку культурного та благодійного життя селища Тересва. Голова організації Баняй О.І. активно залучає до цього руху Тересвянську ЗОШ, ДНЗ "Веселка", Тересвянську бібліотеку-філію, Тересвянську селищну раду та підприємців селища. 
Звісно, коли в смт. Тересві відкрився читальний зал при бібліотеці, то оминути своєю увагою таку подію колектив організації ніяк не міг, і з цього приводу ГО "Тересвянська Берегиня" вручила "Подяку за вагомий внесок у розвиток культури смт. Тересва"  начальнику відділу культури Тячівської РДА Гудаку В.А. Адже, саме за сприяння Василя Антоновича для тересвянців відкрито сучасний читальний зал, а завідуюча бібліотекою Новаленко А.В. докладає чимало зусиль для кращого задоволення читацького попиту, саме за активну роботу у розвитку бібліотечної справи Аліну Василівну також нагородили "Подякою" від ГО "Тересвянська Берегиня".



Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...