вівторок, 16 листопада 2021 р.

Рубрика бібліотеки "Новинки від УІК"

 Рубрика бібліотеки "Новинки від УІК"

Знайомтесь 2 видання краєзнавчого письменника, лауреата Шевченківської премії Мирослава Дочинця, які вже чекають на наших читачів!!!

"ДІТИ ПАПОРОТІ" - ця книга, про жало війни в серці, про любов і кохання, про муки і радість творчості та служіння науці, про Дім, у якому живе душа, про мову птахів, про дикі черешні, прадавні, як світ, трави і вино першого тиску… Про те, що в житті рано чи пізно, навіть досить пізно – щось відбувається вперше. І після того ти ніколи вже не будеш колишнім.


"ІСТОРІЇ" - це реальні історії про реальних жінок і чоловіків. Історії служіння меті і мрії, історії духовного пошуку, а нерідку й духовного подвигу. Немає секрету щастя і хисту. Немає загадки долі. Є загадка любові. І ці люди все життя розгадували її. І служили їй - любові до людини, до Бога, до природи, до ремесла, до мистецтва... Люди звичайні і водночас незвичайні у своїх високих устремліннях. Крім того, ця книга є спробою торкнутися таїни таїн, дару, що зветься - Кохання. І як осявало життя відомих, харизматичних людей. Навіть великих кохання робить слабкими і вразливими, позаяк руйнує укріплення, які ми зводимо довкола совїх сердець. Для одних це пломінець свічі, для інших - рушійна стихія, що перекраює знакову особливість, а з нею нерідко і хід історії людства.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...