четвер, 6 жовтня 2016 р.

Сьогодні, 6 жовтня в районній бібліотеці відбулася зустріч з письменниками. На якій  були присутні поети, письменники та прозаїки громадської організації талановитих людей "Митці Тячівщини": Драгун Ю. -  с. Новоселиця,  Грицан М. – с. Красна,  Г. Розман смт. Буштино, Г. Рак – С. Теребля, Град М. – м. Тячів, Бузаш І. – смт. Буштино,  Орос Н. – смт. Буштино, Вальцева-Спащук В. – с. Угля, Новаленко А. – смт. Тересва, а також на зустрічі побував подільський поет-аматор Сопін Анатолій з Вінниччини, який пише під псевдонімом "Кіндрат Корінь".  
                Ведуча зустрічі М.А. Волос провідний бібліотекар ЦРБ представила всіх та запрошувала до слова. Кожен письменник прочитав власні вірші як з ранньої творчості, так і прем’єри. Обмінялися думками, враженнями, переживаннями про сьогоднішні події в країні та сподівання і надіями у майбутньому. Анатолій Сопін презентував свою творчість та книгу "Був у мене брат…" Переважна більшість творів автора – громадська та воєнна лірика, написана слідами реальних подій на війні.

У всіх прочитаних творах виражені думки авторів їхні переживання, ставлення до життя, які виховують почуття прекрасного, гордість, любов до Батьківщини.





22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...