понеділок, 17 жовтня 2016 р.

СВЯТО  УРОЖАЮ  «О С І Н Ь – Ч А Р І В Н И Ц Я»
 В народі це свято відзначається восени. Це пора, коли вже урожай збирається і засипається у комори.  Збір урожаю проводиться напередодні релігійного свята Покрова Пресвятої Богородиці. Бо з давніх - давен у народі побутують такі прислів’я «На Покрови закриваються комори», «Як по Покрові - то скоро буде і по теплові».  
Тож, напередодні цього свята працівниками Ганичівського будинку культури та сільської бібліотеки організовано свято урожаю «ОСІНЬ – ЧАРІВНИЦЯ». На столі красувалася виставка овочів та фруктів  «ЩЕДРІ  ДАРИ  ОСЕНІ».  Ведучі заходу – директор БК Н.В.Фіцай та художній керівник БК Т.М.Бердар    розповідали дітям про користь вживання свіжих овочів та фруктів для організму людини, поділилися досвідом щодо вирощування й доглядом за ними. Діти з задоволенням слухали гумористичні вірші та читали прислів’я.  Весело пройшли конкурси «Відгадай загадку», «Що ми знаємо про фрукти й овочі?», які провела завідуюча бібліотекою М.І.Фіцай.                                                                                  
Опісля всі мали можливість посмакувати кавунами, яблуками, виноградом та іншими дарами золотої осені.
  

Зав. філією:                                                                                     М.І.Фіцай



22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...