пʼятницю, 7 липня 2017 р.

6 липня 2017 року на базі будинку культури та бібліотеки с.Бедевля відбувся семінар-практикум клубно-бібліотечних працівників району "Інноваційні форми і методи роботи з молоддю та дітьми в закладах культури району".
Секційне заняття бібліотечних працівників "Сучасні тенденції в обслуговуванні користувачів-дітей" відкрила директор ЦБС Ключкей І.С.
Консультації надали: Федина В.В. – завідуюча Тячівською ЦДБ - "Основні критерії роботи бібліотеки з користувачами-дітьми" та Куцин М.В. - провідний бібліотекар Тячівської ЦДБ - "Масова робота – інноваційні форми та методи". Про роботу з дітьми бібліотеки-філії смт.Дубове доповіла Марічак М.І., бібліотеки-філії с.Ш.Луг - Олексій М.М., бібліотеки-філії смт. Буштино - Герчак О.І., бібліотеки-філії смт. Тересва - Сасин А.М.
Бібліотекарі взяли участь у діловій грі - година взаємних порад "Літо з бібліотекою", яку вела Федина В.В. Бібліотекарі по черзі ділилися досвідом про заходи, які можна провести з дітьми влітку. Всі ідеї Федина В.В. записувала на "пелюстках квітки" та приліплювала їх до основи.
Бібліотекарям було роздано інформаційно-методичні листи та методичні рекомендації від ЦРБ та ЦДБ. Також працівникам бібліотек було подаровано від провідного інженера відділу науково-дослідної роботи Карпатського біосферного заповідника  Регуша В.В. журнал "Зелені Карпати".
У ІІІ кварталі по ЦБС проводиться соціологічне опитування, щодо виявлення професійних. поглядів, переконань потреб бібліотечних спеціалістів. Опитування було розроблені і відповідно роздано на семінарі головним бібліотекарем Сливка А.В.
Зав. методичним відділом Нодь Н.К. нагадала присутнім про плани роботи на місяць та звіти за проведену роботу. Також запропонувала долучитися бібліотечним працівникам до підготовки ювілею - 70-річчя ЦРБ.
Під час семінару завідуючою дитячої бібліотеки було оголошено про умови Всеукраїнського літературного конкурсу "Творчі канікули".
Директор ЦБС Ключкей І.С.  підвела підсумки районного семінару-практикуму.







Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...