понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Книги - найкращий подарунок

"Сходило сонце любові" збірка поезій Шелемби Магдалини Іванівни. Ця книга - це щира і відверта розмова з читачем. Зворушливі твори про красу отчого краю, про чисті людські стосунки, про пам'ять, яка зігріває серце, допомагає долати труднощі, знайде тут кожен шанувальник Слова.
Авторка звертається і до історичного минулого нашого краю, з глибокою шаною пише про лицарів – Августина Волошина та Степана Клочурака, які віддали життя за нашу рідну землю. Дві збірки подаровані авторкою в Тячівську  районну бібліотеку і дві в бібліотеку – філію с. Широкий Луг.
Магдалина Іванівна Шелемба – Ференці народилася в інтелігентній сім'ї в селищі Королево, Виноградівського району 26 червня 1947 року. Батько, дідусь та бабуся Магдалини Іванівни уродженці с. Широкий Луг Тячівського району.

Авторка спочатку жила в Королеві, де закінчила два класи, а потім батьки переїхали в Ужгород. Юнацькі роки пройшли в цьому місті. Навчалась в Ужгородській СШ №1 ім. Тараса Шевченка, потім вступила до Мукачівського педучилища. Після одруження заочно навчалась і закінчила Ужгородський державний університет. Народила трьох дітей, має сім онуків та трьох правнуків. В даний час проживає в м. Сваляві, в червні відмітила круглий ювілей.


Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...