пʼятницю, 6 жовтня 2017 р.

Мар'яна Галас – людина, фотограф, яку знає кожен житель міста, і не тільки міста, а всієї Тячівщини. Тому працівники районної книгозбірні запросили  Мар'яну, яка з раннього віку закохана у фотографію, яка бачить людські емоції, переживання, хвилювання, сум,  радість, кохання - крізь призму фотооб'єктиву представити свої роботи у відділі абонементу бібліотеки.
Здебільшого фотограф займається фотозйомкою дітей, адже діти – це квіти нашого життя. Це все найкраще, що може трапитися з нами. Так хочеться взяти на руки і сильно-сильно притиснути… Яка це радість – діти! Мама віддає малюку всю свою любов і турботу… А у відповідь отримує дитячу посмішку, яка найдорожче за всяке багатство, яка тішить маму і робить щасливою. В цьому і є смисл нашого життя!
Фотограф навчає дітей мистецтва фотографування, діти навчають фотографів дарувати тепло просто так. І разом вони відображають своє бачення простору  у спільних власноруч зроблених фото.

         Протягом останнього тижня вересня окрасою та родзинкою бібліотеки для відвідувачів була саме фотовиставка цієї талановитої Людини. Сподіваємося – це тільки початок  співпраці з Мар'яною, та її творчі роботи будуть неодноразово представлені в головній бібліотеці району!



Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...