середу, 25 жовтня 2017 р.

Тячівська районна бібліотека в рамках  проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) пройшла сьогодні "бойове хрещення", тобто провела свій перший захід, а саме Кіноклуб "Кращі практики".
На заході були присутні  представники  діючих громад Тячівської ОТГ, Вільховецької ОТГ, громадяни, які цікавляться питаннями подальшого майбутнього.
Працівниками Ключкей І.С. та Нодь Н.К. були надані дві презентації:  про проект ПУЛЬС та про поняття  "децентралізація".  Для присутніх були продемонстровані  відео з історії успіху громад "Більше року разом. Чим і як живе Тячівська ОТГ?", "Успішна децентралізація. Вільховецька громада", та історія Байковецької ОТГ, де було порівняно кожну з громад, як вони розвиваються, як працюють, що є спільного, відмінного та ін.
Багато було запитань, на які відповідав в.о. директора Агенції регіонального розвитку Тячівського району Токар Іван Іванович та представник Вільховецької ОТГ бібліотекар с. Вільхівці Бокоч Тетяна Василівна. Насамперед говорили про спроможну громаду та активних людей громади. Як зауважив Іван Іванович "Громада успішна – громада спроможна, де керівництво дослухається до громадян та враховує їхні інтереси".
По завершенню заходу всім присутнім були роздані інформаційні матеріали з питань децентралізації, а гостям  - сумки "Моя громада – мій добробут".
Довідка: Тячівська районна бібліотека перемогла у проекті «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС і має на меті донести до широкого загалу суть реформи децентралізації.

#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС.














Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...