четвер, 15 лютого 2018 р.


15 лютого в бібліотеці проведено бесіду "Афганістан - на серці рана" під час якої присутні переглядали представлені документи та світлини. Увагу учасників бесіди привернула  тематична полиця "Зима, що нас змінила", яка висвітлює тему Майдану, революції гідності, "Небесної сотні"...Історія України вражаюча й багата історичними особистостями, які боролися за незалежність рідної землі, тому вважаю, що мої співбесідники праві в тому, щоб сьогодні згадати й поговорити про всіх борців за волю України!







Афганістан – осколки пам’яті
Чимало літ минуло відтоді, як вийшли з Афганістану радянські війська, але рани цієї війни кровоточать і досі. Війна в Афганістані забрала життя понад 15 тис. осіб, з них – 3360 українців. 
Ми маємо знати про страшні події безглуздої Афганської війни і пам’ятати, що серед нас живуть люди, які в 20-30 років стали свідками й учасниками воєнних подій і ми маємо пишатися їхньою мужністю, героїзмом, подвигом. Саме такими юними брали участь у цій війні 33 хлопці-дубівчани.
У середу, 14 лютого, ми запросили в бібліотеку очевидців цих подій. Вони поділилися своїми враженнями про ці лихоліття, які випали на їх долю. Уже, на жаль, багатьох їхніх друзів немає серед живих, тож хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів.
Бібліотекарі смт. Дубове спільно з ведучими практикантами Ужгородського коледжу культури привітали воїнів-афганців з побажаннями міцного здоров’я та мирного неба.






Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...