пʼятницю, 16 лютого 2018 р.

ЧАС І ДОСІ НЕ ЗАГОЇВ РАНУ –
ЦЕЙ ОДВІЧНИЙ БІЛЬ АФГАНІСТАНУ

Ти – вічний біль, Афганістан,
Ти – наш неспокій
І не злічить глибоких ран
В борні жорстокішій
І не злічить сліз матерів, дружин, дітей –
Не всі вернулися сини із тих ночей…

15 лютого працівниками культури с. Велика Уголька було проведено зустріч з воїном-афганцем Апшай М. С. до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення військ з Республіки Афганістан.









   

     15 лютого в будинку культури с. ГАНИЧІ працівниками культури сіл Ганичі та Солоний проведено вшанування воїнів-афганців з нагоди відзначення  29-ї річниці виведення військ з Афганістану за сценарієм "Афганістан болить в моїй душі".
    Ведучі свята привітали учасників бойових дій в Афганістані куплетами найщиріших побажань та розповідали про те, що ми маємо знати про страшні події афганської війни і пам'ятати, що серед нас живуть люди, які стали свідками цих подій.                   Сільський голова Анатолій Васильович Фіцай привітав запрошених на свято воїнів-афганців  - Лазорічок Василя Васильовича, Ковач Степана Степановича, Церкуник Івана Івановича і вручив їм медалі та квіти.     Також побажав міцного здоров'я, благополуччя в сім'ях, миру в Україні, подякував за витримку,  мужність і героїзм.
 Учасники бойових дій розповідали присутнім про страшні та незабутні дні війни, що саме з перших днів служби в Афганістані вони пізнали ціну життя, ціну взаємовиручки і взаємопідтримки. Саме тут вони склали іспит на зрілість, мужність і гідність. Гостей свята привітали активісти БК та користувачі бібліотеки літературною композицією "Афганістан болить в моїй душі".
     Всі учасники заходу пом'янули пам'ять загиблих воїнів-афганців хвилиною мовчання та заспівали "Многая і благая літ". 




Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...