середу, 7 лютого 2018 р.

Книжкова виставка – панорама “Тячівщина – перлина у барвистому намисті України”

Тут рідний край! Тут рідна сторона!
На доли гори дивляться в задумі.
О рідний край! О рідна сторона!
О найсолодше слово – Батьківщина.
С. Пушик
Нема в людини місця дорожчого, ніж те, де вона народилася, землі, на якій виросла…Щоб по-справжньому любити рідний край, його слід добре знати, необхідно вивчати його історію, мову, культуру.
Сьогодні, в час духовного відродження України, значно збільшився інтерес населення, до її історичного минулого, зростає роль краєзнавства. З метою популяризації краєзнавчої літератури в Тячівській книгозбірні, в читальній залі, організована постійно діюча  книжкова виставка-панорама "Тячівщина – перлина у барвистому намисті України". На виставці представлені видання, які висвітлюють історичний шлях Тячівщини, етнографію, її природу, екологічні проблеми, дані про розвиток економіки, суспільно-політичне життя, культуру.
Велич кожного краю в людях, які тут живуть, і особливо в тих людях, які своїми справами зробили внесок у розвиток науки, культури краю. Розповідям про таких людей присвячений розділ виставки "Сяйво мудрого слова". Яскраві, незвичайні особистості, життя і творчість яких викликає захоплення і повагу.
А скільком "художникам слова" дарувала наша земля хвилини натхнення. Про це усі бажаючі зможуть дізнатися з розділу "Літературні шедеври Тячівщини".

Тож, запрошуємо всіх переглянути виставку-панораму! Чекаємо на Вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...