четвер, 21 листопада 2019 р.


21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни — Революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.
З цієї нагоди на базі Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 разом із селищною бібліотекою було проведено годину пам’яті:
«За чисті душі, що злетіли в небо…».
Україна – це територія гідності і свободи! Сьогодні у цей день ми згадуємо і усвідомлюємо, що Свобода і Гідність є важливими у житті кожної людини. Про це наголосила в своєму виступі вчитель історії К.Тракслер. Ведучі розповіли про те,що вже шостий рік поспіль у цей день українці шанують патріотизм і мужність громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів України та її європейського вибору.
Учні 4-б класів підготували патріотичні вірші та пісні про ці події. Присутні на заході  мали можливість  переглянути коротку мультимедійну хроніку та фільм про Революцію Гідності, згадали героїв Майдану. Прослухали зворушливу пісню Христини Панасюк (Загиблим в Україні присвячується… «Білі Лебеді у небесах…»), також звучали пісні С.Вакарчука та «Пливе кача».
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та полеглих за незалежність та цілісність держави захисників.
Ми завжди будемо пам’ятати і молитися за Героїв, які віддали своє життя за Україну.
Ми різні,але Свобода та Гідність нас об’єднують і ми вільні творити своє майбутнє.











Немає коментарів:

Дописати коментар

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...