вівторок, 26 квітня 2016 р.

Довгоочікувана дорога додому…

20 квітня 2016 року у сільському клубі с. Тарасівка було проведено захід, присвячений воїнам, нашим односельцям-тарасівчанам, які воювали, виборювали волю та незалежність нашої держави на Сході України.
Свою увагу, повагу, тепло і підтримку,  мешканці села, учні школи, колективи, висловили воїнам-тарасівчанам, які знаходилися в зоні АТО, і вже нарешті вдома. Це - Фіцай Михайло Іванович, Сасин Василь Васильович та  Магей Іван Васильович.
Гостей зустріли хлібом і сіллю на вишитому рушникові. Зустріч відкрила сільський голова Любов Василівна Руснак , яка подякувала нашим воїнам, які воювали, виборювали волю і незалежність нашої держави. На долю нашої країни та народу випало тяжке випробування – неоголошена війна. Любов Василівна від імені виконавчого комітету  вручила воїнам Подяки . Від колективів Тарасівської сільської ради, Тарасівської АЗПСМ,  ФАПу,  Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та працівників культури - грошові винагороди. Далі слово мав директор Тарасівської ЗОШ Руснак Іван Іванович, який привітав хлопців із щасливим поверненням додому та побажав мирного неба та благополуччя в родині.
Під керівництвом педагога організатора Мацола Марії Іванівни, вчителя музики Руснак Марини Павлівни, провідного бібліотекаря Марційчук Галини Михайлівни, завідувача сільського клубу Мацола Івана Васильовича з учнями школи, користувачами бібліотеки було підготовлено святкову програму для гостей.
Хвилиною мовчання було вшановано Героїв Небесної Сотні, і тих хто загинув у зоні АТО. Гості свята розповіли про ситуацію на Сході, подякували всім українцям, односельчанам за підтримку, допомогу та теплу зустріч на рідній землі. Воїни відповідали на різні питання присутніх в залі. На закінчення Дарія Дьолог виконала пісню «Любіть Україну».







22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...