четвер, 21 квітня 2016 р.

Чорнобиль усім нам болить…

Ось уже 30 років дзвони Чорнобиля стукають у наші серця. І змушують нас зупинитись і озирнутись у той страшний 1986 рік.
Та найгіркішими нотами звучить у ньому голос Чорнобиля, катастрофи, яка ніколи не зітреться з людської історії, не згасне у віках. Про цю жахливу подію важко згадувати, страх проймає душу при згадці про мільйони загиблих людей.
Сьогодні ці слова гірким болем відлунюються в наших серцях. Ця трагедія відчутно вплинула на  життя населення навколишніх держав, на світосприймання людства в цілому.
Чорнобильська катастрофа стала незагойною раною України.
Для широкого ознайомлення користувачів з колом питань, що стосуються відзначення цієї сумної дати радимо завітати у районну бібліотеку на абонемент, де організована розгорнута книжково-ілюстративна виставка "Чорнобиль усім нам болить…"
Виставка розрахована на широке коло користувачів і концентрує увагу на трагедію, що сталася 30 років тому, про тяжкі наслідки для навколишнього середовища молодого покоління та суспільства в цілому.
Також у кожній філії району діють тематичні полиці, перегляди літератури, виставки спогади , бібліографічні огляди до роковин катастрофи на ЧАЄС.
Тому нехай у цей день, День національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнуться в душах кожного з нас співчуттям і милосердям.



Провідний бібліотекар

відділу обслуговування                                                       Мийсарош І.М.

22 березня  на платформі ZOOM прйшла  онлайн школа " Безперервна бібліотечна освіта".  Відбувся вебінар  "Цифровий контент бі...