четвер, 2 березня 2017 р.

Подарунок районній бібліотеці
 від письменника Д. Копинця

Дмитро Копинець, уродженець селища Буштина, у свої 82 роки працює не покладаючи рук і продовжує йти в ногу з часом. Він є автором близько десятка книг і надалі продовжує засівати культурну ниву Закарпаття добірним золотим зерном нашої історії. І ось, нещодавно, вийшла в світ нова книга автора - це  біографічний нарис "Жіночі постаті в історії Буштина".
В даному нарисі ви прочитаєте цікаві дані про масштабність і велич надбань жінок Буштина, про їх духовні джерела, які завжди готові наповнити своєю життєдайною енергією, мудрістю й істинною спрямованістю душі й серця своїх нащадків від покоління до покоління.
Також в книжці міститься розповідь про окремих жінок селища Буштина, починаючи від їх проживання в урочищі Долина й аж до наших днів. Тут і жінки патріотки окремих родин, і меценатки, і жінки різних професій.
Дана книга подарована районній бібліотеці автором напередодні свята 8 березня. Це є також однією з обставин, що робить цю книгу своєчасною і потрібною.
Тячівська ЦРБЦ



Немає коментарів:

Дописати коментар

          14 березня, Україна відзначає День українського добровольця. Цей день встановлено Верховною Радою України з метою вшанування мужно...