понеділок, 1 березня 2021 р.

    Тячівська бібліотека для дорослих, відповідно до читацьких вимог та дозвілля, щорічно поповнюється новими періодичними виданнями. З метою популяризації періодичних видань, залучення нових користувачів до бібліотеки, протягом березня  пропонуємо  Вашій увазі виставку журналів та газет «Преса на всі інтереси». Серед них свіжі номери газет: «Голос України», «Урядовий кур'єр», «Новини  Закарпаття», «Літературна Україна», «Порадниця»,  журнали для дому, сім'ї, дозвілля: «Дім, сад, город», «Дзвін»,  «Всесвіт» та ін. 
    Періодика розрахована на будь-який вік, і кожен читач знайде для себе, щось цікаве та корисне. 
    Тож запрошуємо всіх користувачів та любителів читання відвідати Тячівську  бібліотеку і  переглянути новинки періодики. Читання преси, дозволить Вам підвищити свій соціальний статус, задовольнити професійні потреби, допоможе у навчанні, повсякденному житті. 
Ознайомитися і попрацювати з газетами і журналами Ви можете в читальній залі бібліотеки.





Рубрика "Новинки нашої бібліотеки від УІК" 

Книга «Геноцид. Вступ до глобальної історії» Адам Джонс – це наймасштабніший за своїм охопленням посібник із проблем геноциду серед усіх, що видані дотепер. У цій унікальній книжці, яка відображає найновіші підходи в дисципліні genocide studies, геноцид розглядається водночас і як історичне явище, і як теоретичний та правовий концепт. Автор докладно розкриває витоки, глибину і людський вимір трагедій, що сталися на різних континентах, висвітлює роль війни, імперіалізму та соціальних революцій у розпалюванні геноцидного полум’я. Адам Джонс також приділяє увагу проблемам історичної пам’яті, ініціативам із відновлення правди і справедливості, стратегіям гуманітарних інтервенцій і запобігання новим злочинам. Книжка представляє феномен геноциду в перспективі соціальних наук: психології, соціології, антропології, гендерних студій, політології та теорії міжнародних відносин.

Це незамінне видання для дослідників геноцидів та всіх, хто зацікавлений у пізнанні однієї з найтривкіших хвороб людства.

 

Книга отримана завдяки Українському інституту книги 

#УкраїнськийІнститутКниги

 



Немає коментарів:

Дописати коментар

          14 березня, Україна відзначає День українського добровольця. Цей день встановлено Верховною Радою України з метою вшанування мужно...